Producenci

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Opcje przeglądania

Cena
  • od do

Sortuj wg: ▼ Nazwa produktu | Cena
Olej z zielonej herbaty (Camellia Sinensis ) 20 ml
Cena: 8,01 zł 11,21 zł
szt.
Olej z zielonej herbaty (Camellia Sinensis ) 20 ml

Liście chińskiej zielonej herbaty (Camellia sinensis) macerowane w oleju słonecznikowym. Olej ten obfituje w polifenole (działają antyoksydacyjnie) oraz kofeinę (teinę). Olej ten może być stosowany bezpośrednio na skórę, posiada kolor od żółtego do zielonego, kusi lekko kwiatowym słodkim zapachem.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z wiesiołka BIO (Oenothera biennis) tł. na zimno 50ml
Cena: 17,78 zł
szt
Olej z wiesiołka BIO (Oenothera biennis) tł. na zimno 50ml

Dostarcza niezbędnych kwasów tłuszczowych, pomaga przy reumatyzmie, miażdżycy, cukrzycy i wielu innych schorzeniach, polecany do skóry dojrzałej lub tłustej, reguluje nawilżenie.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z wiesiołka BIO (Oenothera biennis) tł. na zimno 20ml
Cena: 10,99 zł
szt
Olej z wiesiołka BIO (Oenothera biennis) tł. na zimno 20ml

Dostarcza niezbędnych kwasów tłuszczowych, pomaga przy reumatyzmie, miażdżycy, cukrzycy i wielu innych schorzeniach, polecany do skóry dojrzałej lub tłustej, reguluje nawilżenie.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z wiesiołka BIO (Oenothera biennis) tł. na zimno 100 ml
Cena: 24,99 zł 30,49 zł
szt
Olej z wiesiołka BIO (Oenothera biennis) tł. na zimno 100 ml

Dostarcza niezbędnych kwasów tłuszczowych, pomaga przy reumatyzmie, miażdżycy, cukrzycy i wielu innych schorzeniach, polecany do skóry dojrzałej lub tłustej, reguluje nawilżenie.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z rumianku (Chamomilla recutita) 50ml
Cena: 32,00 zł
szt.
Olej z rumianku (Chamomilla recutita) 50ml

Łagodzi wszelkie podrażnienia, ma właściwości przeciwbólowe. Uzyskuje się go z kwiatostanu rumianku pospolitego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z rumianku (Chamomilla recutita) 20ml
Cena: 17,90 zł
szt.
Olej z rumianku (Chamomilla recutita) 20ml

Łagodzi wszelkie podrażnienia, ma właściwości przeciwbólowe. Uzyskuje się go z kwiatostanu rumianku pospolitego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z róży rdzawej rafinowany 50 ml ( Rosa mosqueta, Tocopherol)
Cena: 16,99 zł
szt.
Olej z róży rdzawej rafinowany 50 ml ( Rosa mosqueta, Tocopherol)

Olej z róży rdzawej rafinowany 50 ml

INCI: Rosa mosqueta, Tocopherol

Odżywczy, naturalny olej z owoców najcenniejszej róży rdzawej, zwanej też piżmową z Chile, pochodzącej z ekologicznych rejonów. Stanowi bogate źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych, niezbędnych do utrzymania zdrowej i odpowiednio nawilżonej skóry. Dzięki wysokiej zawartości witaminy A, w postaci karotenów oraz trans-retinolu, olej charakteryzuje się wyrazistym pomarańczowym kolorem oraz intensywnymi właściwościami regenerującymi i kondycjonującymi skórę.

Dostępność:
na wyczerpaniu
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z róży rdzawej rafinowany 20 ml (Rosa mosqueta, Tocopherol)
Cena: 11,99 zł
szt.
Olej z róży rdzawej rafinowany 20 ml (Rosa mosqueta, Tocopherol)

 

Olej z róży rdzawej rafinowany 20 ml

INCI: Rosa mosqueta, Tocopherol

Odżywczy, naturalny olej z owoców najcenniejszej róży rdzawej, zwanej też piżmową z Chile, pochodzącej z ekologicznych rejonów. Stanowi bogate źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych, niezbędnych do utrzymania zdrowej i odpowiednio nawilżonej skóry.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z róży rdzawej rafinowany 100 ml (Rosa mosqueta, Tocopherol)
Cena: 27,99 zł
szt.
Olej z róży rdzawej rafinowany 100 ml (Rosa mosqueta, Tocopherol)

 

Olej z róży rdzawej rafinowany 100 ml

INCI: Rosa mosqueta, Tocopherol

Odżywczy, naturalny olej z owoców najcenniejszej róży rdzawej, zwanej też piżmową z Chile, pochodzącej z ekologicznych rejonów. Stanowi bogate źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych, niezbędnych do utrzymania zdrowej i odpowiednio nawilżonej skóry. Dzięki wysokiej zawartości witaminy A, w postaci karotenów oraz trans-retinolu, olej charakteryzuje się wyrazistym pomarańczowym kolorem oraz intensywnymi właściwościami regenerującymi i kondycjonującymi skórę.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z pestek wiśni ptasiej - czereśni (Prunus Avium) rafinowany 50 ml
Cena: 12,16 zł 15,31 zł
szt.
Olej z pestek wiśni ptasiej - czereśni (Prunus Avium) rafinowany 50 ml

Lekki, stabilny olej, bogaty w witaminę A i naturalne tokoferole. Doskonały jako nawilżający balsam do ust, składnik balsamów i maseł do ciała, soli i olejków do kąpieli, peelingów cukrowych. Bardzo dobry olej do masażu i aromaterapii.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z pestek wiśni ptasiej - czereśni (Prunus Avium) rafinowany 20 ml
Cena: 9,29 zł 11,99 zł
szt.
Olej z pestek wiśni ptasiej - czereśni (Prunus Avium) rafinowany  20 ml

Lekki, stabilny olej, bogaty w witaminę A i naturalne tokoferole. Doskonały jako nawilżający balsam do ust, składnik balsamów i maseł do ciała, soli i olejków do kąpieli, peelingów cukrowych. Bardzo dobry olej do masażu i aromaterapii.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z pestek brzoskwiń (Prunus persica) 50ml
Cena: 8,10 zł
szt.
Olej z pestek brzoskwiń (Prunus persica) 50ml

Nawilża i wygładza zmiękcza skórę dostarcza witamin rozpuszczalnych w tłuszczach regeneruje skórę Znajduje zastosowanie w olejkach do skóry i masażu, w kremach do cery suchej, dojrzałej

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z pestek brzoskwiń (Prunus persica) 100ml
Cena: 10,45 zł
szt.
Olej z pestek brzoskwiń (Prunus persica) 100ml

Nawilża i wygładza zmiękcza skórę dostarcza witamin rozpuszczalnych w tłuszczach regeneruje skórę Znajduje zastosowanie w olejkach do skóry i masażu, w kremach do cery suchej, dojrzałej

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z papai rafinowany (carica papaya) 50 ml
Cena: 14,64 zł 18,63 zł
szt.
Olej z papai rafinowany (carica papaya) 50 ml

Olej z papai jest bogaty w niezbędne kwasy tłuszczowe. Dobrze się wchłania, wygładza, uelastycznia i zapobiega nadmiernej utracie wilgoci przez skórę.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z papai rafinowany (carica papaya) 20 ml
Cena: 8,81 zł 10,60 zł
szt.
Olej z papai rafinowany (carica papaya) 20 ml

Olej z papai jest bogaty w niezbędne kwasy tłuszczowe. Dobrze się wchłania, wygładza, uelastycznia i zapobiega nadmiernej utracie wilgoci przez skórę.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z papai rafinowany (carica papaya) 100 ml
Cena: 25,26 zł 31,65 zł
szt.
Olej z papai rafinowany (carica papaya) 100 ml

Olej z papai jest bogaty w niezbędne kwasy tłuszczowe. Dobrze się wchłania, wygładza, uelastycznia i zapobiega nadmiernej utracie wilgoci przez skórę.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
  • promocja
  • nowość
Olej z owoców rokitnika BIO tłoczony na zimno 50 ml (Hippophae rhamnoides)
Cena: 129,95 zł
szt.
Olej z owoców rokitnika BIO tłoczony na zimno 50 ml (Hippophae rhamnoides)

Olej z owoców rokitnika BIO tłoczony na zimno 50 ml (Hippophae rhamnoides)

Wśród grupy olejów roślinnych, olej z owoców rokitnika charakteryzuje się unikalnym składem kwasów tłuszczowych. Jako nieliczny olej roślinny zawiera wysokie stężenie kwasu tłuszczowego palmityno-oleinowego - Omega-7, który jest nieobecny w oleju z nasion rokitnika. Kwas Omega-7 (palmityno-oleinowy) jest naturalnym składnikiem lipidów skóry, wpływa on na proces ziarninowania i regenerację naskórka, odpowiadając za gojące właściwości oleju rokitnikowego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z owoców rokitnika BIO tłoczony na zimno 20 ml (Hippophae rhamnoides)
Cena: 72,99 zł
szt.
Olej z owoców rokitnika BIO tłoczony na zimno 20 ml (Hippophae rhamnoides)

Olej z owoców rokitnika BIO tłoczony na zimno 20 ml (Hippophae rhamnoides)

Wśród grupy olejów roślinnych, olej z owoców rokitnika charakteryzuje się unikalnym składem kwasów tłuszczowych. Jako nieliczny olej roślinny zawiera wysokie stężenie kwasu tłuszczowego palmityno-oleinowego - Omega-7, który jest nieobecny w oleju z nasion rokitnika. Kwas Omega-7 (palmityno-oleinowy) jest naturalnym składnikiem lipidów skóry, wpływa on na proces ziarninowania i regenerację naskórka, odpowiadając za gojące właściwości oleju rokitnikowego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z orzechów włoskich BIO (Julians regia) 50ml
Cena: 15,10 zł
szt.
Olej z orzechów włoskich BIO (Julians regia) 50ml

Wyrównuje koloryt skóry, działa przeciwzapalnie i normalizująco, przeznaczony do skóry mieszanej i tłustej, likwiduje zmarszczki.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z orzechów włoskich BIO (Julians regia) 20ml
Cena: 10,10 zł
szt.
Olej z orzechów włoskich BIO (Julians regia) 20ml

Wyrównuje koloryt skóry, działa przeciwzapalnie i normalizująco, przeznaczony do skóry mieszanej i tłustej, likwiduje zmarszczki.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z Orzechów Laskowych BIO, tłoczony na zimno (Corylus avellana) 50 ml
Cena: 20,59 zł
szt.
Olej z Orzechów Laskowych BIO, tłoczony na zimno (Corylus avellana) 50 ml

Olej z Orzechów Laskowych BIO, tłoczony na zimno (Corylus avellana) 50 ml

INCI :Corylus avellana

Olej z orzechów laskowych jest biolejem o wysokiej użyteczności kosmetycznej z uwagi na dużą zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), a szczególnie bardzo wysoką proporcję kwasu oleinowego (do 85%) oraz obecność frakcji niezmydlalnej (0,2%) w postaci tokoferoli, fitosteroli i fosfolipidów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z Orzechów Laskowych BIO, tłoczony na zimno (Corylus avellana) 100 ml
Cena: 35,00 zł
szt.
Olej z Orzechów Laskowych BIO, tłoczony na zimno (Corylus avellana) 100 ml

Olej z Orzechów Laskowych BIO, tłoczony na zimno (Corylus avellana) 100 ml

INCI :Corylus avellana


Olej z orzechów laskowych jest biolejem o wysokiej użyteczności kosmetycznej z uwagi na dużą zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), a szczególnie bardzo wysoką proporcję kwasu oleinowego (do 85%) oraz obecność frakcji niezmydlalnej (0,2%) w postaci tokoferoli, fitosteroli i fosfolipidów.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z opuncji figowej, tł. na zimno BIO, 10 ml
Cena: 68,00 zł
szt.
Olej z opuncji figowej, tł. na zimno BIO, 10 ml

Drogocenny olej polecany do pielęgnacji cery dojrzałej, suchej, podrażnionej, zniszczonej, o obniżonej elastyczności. Świetny w pielęgnacji delikatnych okolic oczu, wokół ust, szyi i dłoni.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Olej z ogórecznika BIO (Borago officinalis) 50ml
Cena: 38,60 zł
szt.
Olej z ogórecznika BIO (Borago officinalis) 50ml

Nawilża skórę i zabezpiecza ją przed zewnętrznymi czynnikami, wpływa korzystnie na układ krążenia, działa przeciwnowotworowo, obniża ciśnienie krwi oraz cholesterol.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Nowości





Olej Monoi 100 g Olej Monoi 100 g 12,99 zł 16,99 zł



Olej aloesowy (macerat) 100 ml Olej aloesowy (macerat) 100 ml 19,99 zł 26,17 zł




























































































Produkt dnia

 

Zapraszamy na blog

 

1

Click Shop | Hosting home.pl